štvrtok 13. novembra 2014

Dizajn manuál

Kombinácia skreslených farieb a JPEG kvality neodzrkadľujú autenticky 
tento dizajn manuál, no ako ukážka postačí.



 




 






nedeľa 9. novembra 2014

nedeľa 21. septembra 2014

Reklamný leták

Leták nebol použitý, slúži len na reprezentačné účely z mojej strany.



Pexeso

Vybrala som si tému, ktorá by mala byť deťom blízka, a síce zvieratá. Štylizovala som sovy do týchto podôb, aby boli určenej vekovej skupine atraktívne.













Skonštruované v skicovom poňatí.

Skladací leták

Nie všetkým je tento pojem známy, ide o propagačný leták na určitú udalosť, firmu prípadne čokoľvek, čo sa dá rozvinúť do podoby, akú vám predstavujem -



Prvý obrázok prezentuje zadnú stránku letáku po jeho úplnom rozložení. Obrázok pod ním zobrazuje každou farbou inú časť rozkladacieho letáka.

Výtvarný webdesign

Webdesign venovaný firmám týkajúcich sa čajovní, rovnako zatiaľ nepoužitý. Ukážka prednej stránky a ponuka interaktívnej stránky. Opäť je to čisto len nedotiahnutý návrh a konzultácii som prístupná.






Webdesign na mieru

Tzv. fiktívny design, doposiaľ nepoužitý, určený pre web kaderníctva / salónu krásy / podobne orientovanej firmy. 





Obsahuje prednú stránku a návrh na podstránky. V prípade záujmu som otvorená akejkoľvek diskusii na jeho úpravy podľa objektívnych predstáv.

Tvor bez propagácie

Jednou nocou sa človeku zachce priviesť do sveta rastrov nejakú novú stvoru a ďalšou chvíľou je tu. Tak hľa, tu je a má túžbu.



Robené v Adobe Photoshop, prirodzene, ako je mojim rastrom známe.

Moja vizitka

Pripadá mi vhodné na úvod všetkých prác prvú zverejniť práve moju vizitku. Čo a na čo slúži vizitka iste všetci poznáme, takže bez ďalších zbytočných slov - nech sa páči.



Je dočasná, samozrejme, tvorená v Adobe Illustratore. Jej PDF-kovú verziu, ako som si pôvodne myslela, sem nie je možné vložiť.

Vítam vás aj seba

Tento blog som založila za účelom zverejňovania svojich výtvorov, prác - jedným slovom portfólia. Publikované nebude nič iné, aby sme predišli zbytočnému zmätku a chaosu. Užite si výhľad na moje diela a prajem pekný zvyšok všetkých dní.


Sára